Banner 1

Divan Dan 6. Rođendan Restorana Holesterol

Danas nam je divan dan, divan dan …Restoran Holesterol je proslavio svoj 6. rođendan. Uživali smo u sjajnoj atmosferi i  odličnoj hrani. Želimo im puno uspeha u daljem radu i da proslave još puno rođendana!

Restoran Holesterol otvorio je Aleksandar Vanka, koji se prvi put oprobao kao ugostitelj. Budući da je, kako sam kaže, ekstremista kada je hrana u pitanju, Aleksandar je u svom restoranu spojio nespojivo i napravio meni s ponudom za pasionirane gurmane i za one koji to nisu. Svakog dana postoji dnevna ponuda od pet-šest različitih jela. Na meniju su raznovrsni specijaliteti: holesterol šnicla (vešalica, kačkavalj, slanina, kajmak), bečki prstići (seckana bečka šnicla u pohu sa bademom), papci u saftu, škembići na tri načina i holesburger. Druga strana menija su lagana jela kao što su Lolita (pileće belo na žaru, sos od brusnice i badema i pirinač), rižoto od praziluka s orasima, paštete od povrća… Kreativno osmišljen enterijer potpisao je Saša Mitrović, a zanimljivu ilustraciju na zidovima, sa domaćim životinjama prikazanim u ljudskoj ulozi, osmislio je Radomir Izgarević. Gosti hranu mogu i poneti, a u restoranu ima 50 mesta za sedenje.

Fotografije Restoran Holesterol img_2293 img_2294 img_2297 img_2303 img_2305 img_2306 img_2307 img_2308 img_2310 img_2311 img_2313 img_2315 img_2316 img_2318

Restoran Holesterol Beograd img_2274 img_2276 img_2277 img_2279 img_2282 img_2285 img_2287 img_2288

Baner1
Baner1

Related

Baner1