Novosadski Horovi S Ljubavlju – Humanitarni Koncert

Novosadski Horovi S Ljubavlju – Humanitarni Koncert

U ponedeljak 26. decembra održan je veliki humanitarni koncert “Novosadski horovi s ljubavlju” za Bojanu Ćorilić, studentkinju II godine softverskog inženjeringa na FTN u Novom Sadu.

Na koncertu su nastupili: hor AKUD „Sonja Marinković“, Vokalni studio “Orfelin”, Ženski vokalni ansambl „Res miranda“, „Hor UNS“ / Hor Novosadskog Univerziteta i Novosadski kamerni hor.

Sav prihod od koncerta namenjen je Bojani Ćorilić koja je zadobila teške telesne povrede od metaka kalašnjikova u masakru u Žitištu ovog leta, zbog čega joj je amputirana leva noga, kako bi preživela. Povrh svega, u nesreći joj je ozbiljno povređena i desna ruka, što dodatno otežava njen oporavak, koji sada isključivo zavisi od nabavke proteze, koja bi joj omogućila da ponovo stane na noge i nastavi s “normalnim” životom i studijama.

Svi ljudi velikog srca, a koji imaju mogućnosti, mogu uplatiti željeni iznos novca za pomoć Bojani na dinarski račun, namenski otvoren za tu svrhu u Banci Intesa, a na ime Bojanine majke.

Broj računa: 160-5810200038169-78
Ime: Dušanka Ćorilić

Photo by: Jovan Lazičić

Novosadski horovi s ljubavlju Novosadski horovi s ljubavlju Novosadski horovi s ljubavlju Novosadski horovi s ljubavlju Novosadski horovi s ljubavlju Novosadski horovi s ljubavlju Novosadski horovi s ljubavlju

Baner1
Baner1