Banner 1

Meditation Café sa Tatjanom Piščević

Meditation Café sa Tatjanom Piščević

U nedelju 29. januara smo posetili i učestvovali na Meditation Café-u koji vodi Tatjana Piščević, kreatorka HolyHay-a susreta na kojima se uči kako da se opustimo, samoposmatramo i kontrolišemo bolje svoje misli i emocije kako bi živeli srećniji i ispunjeniji život.

U prijatnom i opuštajućem ambijentu meditirali smo, razgovarali i pili sveže pripremljen čaj. Toplo vam preporučujemo da posetite sledeći Meditation Café koji će se održati 26. februara.

Za sve informacije možete se obratiti na email: holyhay888@gmail.com ili na telefon: 064-0551972 (Tatjana)

Tatjana preko 30 godina primenjuje i proučava različite vrste meditacije. Živela je u Kini 10 godina i često boravila u Indiji. Ona je profesor i magistar kineskog jezika i književnosti, magistar za međunarodni biznis i menadžment, stručnjak za prodaju i marketing, sertifikovani fizioterapeut, lajfkouč, književni i stručni autor i prevodilac.

Meditation Café sa Tatjanom Piščević Meditation Café sa Tatjanom Piščević Meditation Café sa Tatjanom Piščević Meditation Café sa Tatjanom Piščević Meditation Café sa Tatjanom Piščević Meditation Café sa Tatjanom Piščević Meditation Café sa Tatjanom Piščević Meditation Café sa Tatjanom Piščević

Baner1
Baner1

Related

Baner1